Transportul de persoane, în vizorul polițiștilor din Sălaj

Știm cu toții ce dramă a avut loc în Sălaj. O fetiță a murit după ce a căzut din microbuzul în care călătorea, iar o familie a rămas marcată pe viață. Polițiștii au intensificat în ultimii ani verificările pe linia respectării legislației în vigoare de către transportatorii de persoane.

Astăzi, în intervalul orar 6 -10, polițiștii sălăjeni au acționat în scopul prevenirii și combaterii abaterilor săvârșite de către conducătorii mijloacelor de transport de persoane, inclusiv transport elevi. Acțiunea a vizat verificarea respectării programului de conducere, a pauzelor și perioadelor de odihnă, legalitatea tipului de transport, autorizarea, efectuat prin curse regulate și ocazionale, verificarea respectării traseelor și graficului de circulație cu opririle aferente, conform licențelor de transport, respectarea capacității maxime de încărcare, precum și orice fel de abatere la regimul rutier. În total, polițiștii au controlat 45 de mijloace de transport persoane și au aplicat trei sancțiuni contravenționale.De asemenea, polițiștii au verificat opt mijloace de transport elevi și au aplicat două sancțiuni contravenționale conducătorilor acestora. Polițiștii nu au descoperit abateri grave.

One Thought to “Transportul de persoane, în vizorul polițiștilor din Sălaj”

  1. […] Știm cu toții ce dramă a avut loc în Sălaj. O fetiță a murit după ce a căzut din microbuzul în care călătorea, iar o familie a rămas marcată pe viață. Polițiștii au intensificat în ultimii ani verificările pe linia respectării legislației în vigoare de către transportatorii de persoane. Astăzi, în intervalul orar 6 -10, polițiștii sălăjeni au acționat în scopul prevenirii și combaterii abaterilor săvârșite de către conducătorii mijloacelor de transport de persoane, inclusiv transport elevi. Acțiunea a vizat verificarea respectării programului de conducere,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment