Transportatori de persoane, amendați de polițiști

Zeci de sancțiuni în valoare de peste 6.400 de lei au fost aplicate, în cursul acestei dimineți, de polițiștii rutieri, în cadrul unei acțiuni de verificare a transporturilor rutiere de persoane.

Controlul, desfășurat pe drumurile din județ, a vizat verificarea documentelor necesare realizării transportului de persoane de operatorii de transport și de șoferi și implicit prevenirea conducerii sub influența alcoolului. Astfel, au fost controlate 110 autovehicule, toate destinate transportului de persoane, iar șoferii acestora au fost testați cu aparatul etilotest.

Din fericire, în urma testărilor nu a fost depistat niciun conducător auto care a consumat alcool înainte de a se urca la volan pentru a transporta persoane. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în urma controlului au fost constatate nereguli. Este vorba despre condițiile care trebuie îndeplinite pentru exercitarea ocupației de operator de transport rutier, dar și de circulația pe drumurile publice. Pentru aceste abateri, șoferii transportatori au fost sancționați cu 22 de amenzi în valoare totală de 6.435 de lei.

Reprezentanții IPJ Sălaj avertizează că astfel de activități vor mai avea loc, pentru responsabilizarea șoferilor.

2 Thoughts to “Transportatori de persoane, amendați de polițiști”

  1. […] Zeci de sancțiuni în valoare de peste 6.400 de lei au fost aplicate, în cursul acestei dimineți, de polițiștii rutieri, în cadrul unei acțiuni de verificare a transporturilor rutiere de persoane. Controlul, desfășurat pe drumurile din județ, a vizat verificarea documentelor necesare realizării transportului de persoane de operatorii de transport și de șoferi și implicit prevenirea conducerii sub influența alcoolului. Astfel, au fost controlate 110 autovehicule, toate destinate transportului de persoane, iar șoferii acestora au fost testați cu aparatul etilotest. Din fericire, în urma testărilor nu a fost depistat niciun… Citeste mai mult […]

  2. […] Zeci de sancțiuni în valoare de peste 6.400 de lei au fost aplicate, în cursul acestei dimineți, de polițiștii rutieri, în cadrul unei acțiuni de verificare a transporturilor rutiere de persoane. Controlul, desfășurat pe drumurile din județ, a vizat verificarea documentelor necesare realizării transportului de persoane de operatorii de transport și de șoferi și implicit prevenirea conducerii sub influența alcoolului. Astfel, au fost controlate 110 autovehicule, toate destinate transportului de persoane, iar șoferii acestora au fost testați cu aparatul etilotest. Din fericire, în urma testărilor nu a fost depistat niciun…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment