Tentativă de suicid în centrul orașului

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cunoscut pentru numeroasele sale tentative de suicid, a încercat să își ia viața miercuri – 3 aprilie. Incidentul a avut loc în jurul orei 19,00 în centrul orașului, pe platoul de marmură, unde acesta s-a spânzurat cu o sârmă într-un copac. La fața locului, au ajuns pompierii din Detașamentului Zalău, cu o mașină de descarcerare, și au degajat victima. Sinucigașul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU). O altă tentativă de suicid a bărbatului a avut loc în cursul lunii februarie, când s-a urcat pe un bloc de zece etaje, de pe strada Corneliu Coposu din municipiu și a amenințat că se aruncă în gol, nemulțumit fiind de regulamentul Adăpostului de Noapte, locul în care este cazat.

3 Thoughts to “Tentativă de suicid în centrul orașului”

  1. Anonim

    Va rugam sa nu mai scrieti despre aceasta persoana. este deja de ras ceea ce face isi bate joc de noi toti. Nu ai trebuie promovat!

  2. Anonim

    Va rog sa lasati oamenii sa plece spre alte zari, sa umplut lumea de descreierati ! Are si el o placere si voi ….. !

  3. Yo

    Acelasi nenorocit care alerteaza autoritatile degeaba de fiecare data… ba e pe blocuri.. ba isi da foc. Autoritatile de ce nu iau nici o masura sa.l interneze la bolunzi?

Leave a Comment