Tentativă de omor în Zalău

O agresiune a avut loc joi la orele amiezii în Zalău, în apropierea supermarketului Penny – Dumbrava. Un tânăr de 32 de ani a fost atacat și lovit de mai multe ori cu un cuțit de o persoană necunoscută. La fața locului a sosit o echipă a Poliției și procurori de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sălaj, aceștia preluând cazul pentru cercetări. Victima a fost transportată cu o ambulanță la spital. Prim-procurorul adjunct delegat Sorin Flonta din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Sălaj a confirmat pentru Magazin Sălăjean faptul că această agresiune ce ar putea fi încadrată ca tentativă de omor a avut loc ieri în Zalău însă, din rațiuni menite să asigure desfășurarea anchetei în condiții optime, nu a putut oferi amănunte. Vom reveni pe marginea acestui caz imediat ce vom dispune de informații oficiale.

5 Thoughts to “Tentativă de omor în Zalău”

 1. Anonim

  Sa se spună și faptul ca un polițist a fost la fata locului și i a luat cuțitul la agresor și la lăsat sa plece fără sa îl imobilizeze sau ceva de genu.. Ar trebui cercetat de superiori pt felul cum a acționat.. Sunt martorii care pot confirma acest lucru.. Rușine Politia Romana.

 2. Ioan

  Mocanu îl cheamă pe politist, din Românasi!

 3. Covid 20

  Adică politistul si-a riscat viața si l-a deposedat de cuțit pe agresor, iar acum este vinovat ca l-a lăsat să plece. Politistul in acest caz nu poate fi stigmatizat.

 4. Anonim

  Da într-adevăr la deposedat de cuțit și la lăsat sa plece liniștit, polițaiul sa urcat în mașină și a plecat și el liniștit din zona lăsând l pe cel înjunghiat jos. Lipsa de profesionalism eu unu l as da afara pe polițai,trebuia imobilizat agresorul luate masuri sunat colegii sa vina în sprijin nu sa fugi de la locul faptei. Urat

 5. Anonim

  Bineinteles:politistul nu și.a.finalizat misiunea.
  E….permisiv…RĂU…
  Si.apoi…fiecare profesie cu riscurile.ei,

Leave a Comment