Tentativă de omor în aburii alcoolului, la Hurez

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Bistriţa-Năsăud a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Fapta s-a petrecut luni, 1 ianuarie, în localitatea Hurez, comuna Horoatu Crasnei, când aflat în vizită la un prieten, pe fondul consumului de alcool, între el şi un alt musafir a izbucnit un conflict spontan. Supărat că a fost luat la rost cu privire la motivul pentru care a venit cioban în sat, bistriţeanul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a lovit victima în zona gâtului, provocându-i o hemoragie masivă, potrivit procurorului de caz Sorin Flonta, şeful Secţie Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Acesta ne-a mai declarat că victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost stabilizată. În prezent, bărbatul este conştient, internat pe Secţia Chirurgie, fiind în afara oricărui pericol.
Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi, 2 ianuarie, a fost prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă, care au dispus trimiterea lui în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Leave a Comment