Taximetriști agresați în Zalău

Doi taximetriști zălăuani au fost agresați de mai multe persoane, vineri, 5 iunie, în Zalău. „Poliția a fost sesizată, vineri, prin apelul de urgență 112, de către angajatul unei firme de taxi, despre faptul că a fost solicitat pentru o cursă din stația Porolissum până pe strada Veronica de Sălaj din Zalău. În mașină au urcat trei persoane. Ajunși la destinație, pasagerii aveau de achitat suma de 12 lei, însă au plătit 6 lei și i-au spus taximetristului ca merg în locuință și aduc diferența. La scurt timp la mașină au venit două persoane și au adus suma de 4 lei, pe motiv că nu mai au alți bani, moment în care unul dintre bărbați acestea a pulverizat un spray lacrimogen pe geamul mașinii, care era întredeschis, iar alt bărbat a aruncat cu o piatră înspre mașină, fără a produce avarii autovehiculului. Ulterior șoferul a plecat. La scurt timp, un alt taximetrist de la o altă firmă de taxi a fost solicitat de către o persoană pentru a-i cumpăra bunuri și a le transporta până pe strada Veronica de Sălaj. Șoferul a ajuns la destinație cu bunurile, însă pe fondul unor neînțelegeri, a fost lovit cu o sacoșă de către persoana care îl aștepta, moment în care a plecat, fără a mai lăsa cumpărăturile. În ambele situații, șoferii au depus plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor, dar și pentru administrarea întregului probatoriu”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.

10 Thoughts to “Taximetriști agresați în Zalău”

 1. Anonim

  Foc pe ei. Aprinși ca soba ii ca prea multe drepturi au

 2. Unu

  Pai si ce mai stati fratilor? Adunati-va vreo 10 daca cunosteti adresa si bataie sora cu moartea pe ghiolbani! Nu va bazati pe politie, astia numa de bataie stiu!

 3. Anonim

  Astia sunt tiganii veniti din afara, speriati de coronavirus. Daca nu ii pune cineva cu botul pe labe, in curand o sa te temi sa iesi afara seara

 4. Anonim

  Politia locala unde e? Sau se tem de tigani si prefera sa amendeze pietarii ca nu au aranjat binele merele pe masa?

 5. Anonim

  Recomand o interventie in forta a statului roman in satra de tigani din Ortelec si nu numai. O interventie pe saptamana. Recomand politiei locale sa culeaga cersetorii din Zalau si sa ii duca dincolo cu duba dincolo de Meses, asta ca sa nu mai foloseasca duba in interes personal. Oricum tiganii vin pe jos inapoi, macar o sa faca miscare. Recomand concedierea reprezentantului tiganilor angajat la prefectura Salaj, mananca banii pe degeaba.

  1. Laszlo

   Ce va asteptati de la politia din zalau?
   Aia is ocupati sa se nanaseasca intre ei sau sa scape pe alti magnati ai orasului.
   Suntem vai de noi
   Pe vremea mea nici MAC nu ziceau bronzati.
   Isi face si politia treaba ca statu
   NICI CUM

 6. Anonim

  Cand tiganii din Ortelec au agresat soferii de la Transurbis, nimeni nu a facut nimic. Acum e randul taximetristilor. Cand primarul din Baia Mare a facut zid in cartierul tiganesc, a fost criticat si acuzat. Chiar trebuie sa moara oameni ?

 7. Anonim

  Din pacate sunt si oameni de treaba intre ei….dar foarte putini….tiganii raman tigani….orice ar fii…si stilul lor de viata nu e schimbat de cand e lumea si nu va fii….

 8. Anonim

  Unde este strada asta veronica de salaj?

 9. A

  In curand Romania va fi condusă de țigani,stați liniștiți că ei au o grămadă de drepturi.

Leave a Comment