Tânărul care a provocat accidentul mortal din Crasna nu scapă de arest

Autorul accidentului de la Crasna, în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa, nu a reuşit să-i convingă nici pe magistraţii Tribunalului Sălaj să fie eliberat din spatele gratiilor. Alexandru Welther, din Zalău, a fost arestat la finele lunii aprilie, pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, refuzul recoltării probelor biologice şi conducerea unui autovehicul pe drumuri publice fără a deţine permis de conducere.
Două săptămâni mai târziu, el a solicitat Judecătoriei Şimleu Silvaniei eliberarea provizorie sub control judiciar, însă cererea lui a fost respinsă. În urma recursului făcut la Tribunalul Sălaj, instanţa a stabilit ca Alexandru Welter să rămână în arest.
Reamintim că în 26 aprilie, în jurul orei 19, zălăuanul de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de iluminat public, situat în centrul Crasnei. În urma impactului, prietenul său, de doar 23 de ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii, a decedat. Şoferul a fugit de la locul accidentului, iar după ce a fost identificat de poliţişti, a refuzat testarea cu alcooltestul, dar şi recoltarea de probe biologice.

Alte articole

Leave a Comment