Tânără rănită într-un accident produs în Zalău

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc vineri, 17 august, în jurul orei 16, pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău.
Potrivit poliţiştilor, un barbat de 62 de ani din judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Zalău-Cluj-Napoca, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un zălăuan de 32 de ani, şi a intrat in coliziune cu acesta. Maşina din urmă a fost proiectată într-un alt autoturism oprit pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii.
În urma impactului, pasagera de pe bancheta din spate din autoturismul condus de zălăuan, o tânăra de 28 de ani, a fost rănită uşor. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

FOTO Andrei Chiş

Alte articole

One Thought to “Tânără rănită într-un accident produs în Zalău”

  1. Anonim

    administratorul drumului nu are nici o vina? lipsa semnelor de circulatie, a marcazelor vizibile, a trotuoarului, etc?
    poate ca trebuie sa moare 1-2-100 de PSD-isti ca sa dea drumul la radarele fixe din oras ! doar acelkea mai pot sa-i linisteasca pe unii dintre conducatorii auto, inclusive pe cei care se crted deasupra tuturor !!

Leave a Comment