Tânăr, drogat la volan pe bulevardul din Zalău

Polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic, la finalul săptămânii trecute, un tânăr de 27 de ani din municipiu care a ieșit pozitiv la patru substanțe psihoactive. Conform constatărilor polițiștilor, tânărul conducea agresiv un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău în direcţia gară-centru. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat prezența a patru substanțe interzise, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-a fost prelevate mostre biologice, în vederea determinării prezenței în organism de substanțe interzise și tipul acestora. “Până la finalizarea cercetărilor în dosarul penal întocmit, tânărului i-a fost reținut permisul de conducere”,au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

 foto cu caracter informativ


2 Thoughts to “Tânăr, drogat la volan pe bulevardul din Zalău”

  1. […]  Polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic, la finalul săptămânii trecute, un tânăr de 27 de ani din municipiu care a  » Citeste mai mult […]

    1. Tot același

      Dacă vreti sa sesizați in ultimul timp sunt mai multi drogati ca și beți! Explicație:Drogurile sunt mai ieftine ca alcoolul!!!

Leave a Comment