Tânăr din Crişeni, reţinut pentru tâlhărie calificată

Un tânăr de 35 de ani, din comuna Crişeni, a fost reţinut pentru 24 de ore, de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, fiind suspectat de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în dimineaţa zilei de duminică, 18 octombrie, în jurul orei 5, poliţia a fost sesizată de T.B. din Cehu Silvaniei despre faptul că la ora 03,40, în timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiu, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de o persoană necunoscută care l-a deposedat de telefonul mobil şi de portmoneul în care avea cartea de identitate şi suma de 30 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul poliţiei municipale, suspectul a fost identificat în persoana lui Ludovic V., în vârstă de 35 ani, din comuna Crişeni. Din prejudiciul cauzat, bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Potrivit sursei citate, tânărul a fost reţinut şi depus în arestul IPJ Sălaj, iar în cursul zilei de luni, 19 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Comment