Tânăr din Bihor, drogat la volan pe un drum din Sălaj

Un tânăr bihorean în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor sălăjeni după ce, la finalul săptămânii trecute, a fost prins în trafic, la volanul unui autoturism, pe un drum din Sălaj, mai exact în localitatea Bobota, sub influența drogurilor. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul Drugtest, acesta detectând prezența în salivă a două tipuri de substanțe psihoactive. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea determinării prezenței substanțelor interzise în organism și tipul acestora.
Acțiunile polițiștilor pentru prevenirea și combaterea a consumului de substanțe psihoactive și a conducerii de autovehicule sub influența acestora continuă și în perioada următoare. „Siguranța traficului rutier este o prioritate a polițiștilor sălăjeni. Nu vă urcați la volan după ce ați consumat substanțe psihoactive sau băuturi alcoolice!'”, au transmis polițiștii sălăjeni.

foto cu caracter informativ

2 Thoughts to “Tânăr din Bihor, drogat la volan pe un drum din Sălaj”

  1. […] Un tânăr bihorean în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor sălăjeni după ce, la finalul săptămânii trecute, Citeste mai mult […]

Leave a Comment