Tanar ars in cabana tatalui sau

Tanar ars in cabana tatalui sau

Un tanar in varsta de 21 de ani a ajuns cu rani grave la spital, sambata dimineata, dupa ce cabana in care se afla, situata in localitatea Iaz, a fost cuprinsa de flacari. Incercand sa salveze cateva dintre bunuri, acesta a intrat in repetate randuri in locuinta, alegandu-se cu arsuri pe toata suprafata corpului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o soba nesupravegheata. Garda de Interventie Nusfalau a fost solicitata, sambata, in jurul orei 6.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabana din localitatea Iaz. Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit un tanar de 21 de ani, fiul proprietarului cabanei, cu arsuri de gradul doi pe mai multe parti ale corpului. Acesta a incercat sa stinga incendiul si sa salveze bunurile din locuinta. Cauza probabila de incendiu este o scanteie de la o soba lasata nesupravegheata, a declarat purtatorul de cuvant.

Tanarul s-a prezentat la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale. Desi pompierii au intervenit cu operativitate, constructia din lemn a ars in totalitate.

Alte articole

Leave a Comment