Tâlhărie în Zalău: trei adolescenți au furat bani după ce au lovit victima

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani, din Zalău, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, au fost prinși și reținuți de polițiști.

Sâmbătă, în jurul orei 23.30, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de un bărbat din Zalău, despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței și au sustras bani din două autoturisme ce se aflau parcate, dar neasigurate. Persoanele au fost surprinse de proprietari chiar în timp ce furau din mașini. Pentru a-și asigura scăparea, tinerii l-au lovit pe unul dintre păgubiți cu pumnul în față, după care au fugit. Verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dus în scurt timp la identificarea și prinderea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat în această faptă a fost de 400 de lei, fiind recuperată doar suma de 100 de lei. În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cei în cauză au fost reținuți și duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, dar și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Alte articole

2 Thoughts to “Tâlhărie în Zalău: trei adolescenți au furat bani după ce au lovit victima”

  1. Anonim

    Oare erau tâgani ? Nu cumva erau tineri români de azi, mulți golani și derbedei ?

  2. Anonim

    Ca si cei de acum cateva zile,care a7furat din noua apartamente in Zalau! Astia ne vor condce, daca va mai ramane ceva de condus dupa hotii si prostii de azi!

Leave a Comment

error: Conținut protejat!