Sute de salcâmi, plantați de copii în localitatea Mineu

Zeci de elevi sunt așteptați sâmbătă, 9 aprilie, în localitatea sălăjeană Mineu, aici fiind programată o campanie de împădurire. Evenimentul este organizat de Asociația „Eco Mineu”, sub coordonarea sălăjeanului Marius Bodoni.

„Urmează să plantăm câteva sute de puieți de salcâm pe un teren din apropierea localității Mineu. Așteptăm o clasă de elevi din Baia Mare. Vom planta puieți, vom vorbi despre însemnătatea pădurii, despre grija pentru natură, pentru pădure”, ne-a declarat Marius Bodoni. Anul trecut, la inițiativa asociației, pe dealurile din zona Mineu au fost plantați aproape o mie de puieți. La evenimentul de sâmbătă au fost invitați și reprezentanți ai autorităților locale și ai Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Sute de salcâmi, plantați de copii în localitatea Mineu”

  1. […] Zeci de elevi sunt așteptați sâmbătă, 9 aprilie, în localitatea sălăjeană Mineu, aici fiind programată o campanie de împădurire. Evenimentul este organizat de Asociația „Eco Mineu”, sub coordonarea sălăjeanului Marius Bodoni. „Urmează să plantăm câteva sute de puieți de salcâm pe un teren din apropierea localității Mineu. Așteptăm o clasă de elevi din Baia Mare. Vom planta puieți, vom vorbi despre însemnătatea pădurii, despre grija pentru natură, pentru pădure”, ne-a declarat Marius Bodoni. Anul trecut, la inițiativa asociației, pe dealurile din zona Mineu au fost plantați aproape o mie de… Citeste mai mult […]

  2. Oxigen

    Este un exemplu pozitiv atat pentru alte comunitati locale ,cat si pentru scopul educational, elevii castigand atat respectul pentru natura ,clima dar isi si inoculeaza initiativa de a-si cladi un viitor durabil, iar presa scrisa face foarte bine ca semnaleaza aceste evenimente .

Leave a Comment