Starea bărbaților accidentați pe o trecere de pietoni din Zalău s-a agravat

Starea victimelor rănite pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, miercuri dimineața, s-a agravat în ultimele 24 de ore. Pacienții – doi bărbaţi de 31, respectiv 64 ani, ambii din Zalău, se află în continuare internați la spital, cel mai în vârstă fiind în stare critică și transferat, în urma evoluției nefavorabile, la Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Zalău. Celălalt pacient este într-o stare destul de gravă, dar deocamdată stabilă, după cum ne-au transmis reprezentanții IPJ Sălaj în urma ultimelor informații primite de la unitatea medicală, joi la ora 16.

Reamintim că miercuri dimineața, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat de 69 ani, din comuna Hereclean, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii și a acroşat doi bărbaţi de 31, respectiv 64 ani, ambii din Zalău.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți şi transportaţi la spital pentru investigaţii. Întrucât starea de sanătate a celor două victime s-a agravat, accidentul de circulaţie a fost înregistrat ca accident grav. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o valoare negativă, atât pentru şofer cât şi pentru pietoni.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Starea bărbaților accidentați pe o trecere de pietoni din Zalău s-a agravat”

  1. Anonim

    Asta este când medicii nu anunță poliția că șoferul are ceva problemă sănătate și.ar trebui suspendat permisul !

  2. anonim

    Cum se numește șoferul

  3. ......

    Cine a murit șoferul??

Leave a Comment