Şoferul de la CSS Zalău, găsit mort sub propriul tractor

Tragedie miercuri după-amiaza în localitatea Trestia, comuna Hida. Şoferul Clubului Sportiv Şcolar (CSS) Zalău a fost găsit fără suflare sub propriul tractor. Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în jurul orei 16,50, poliţiştii din Bălan au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că Victor Holhoş, în vârstă de 51 de ani, din Zalău, în timp ce conducea tractorul, acesta s-a răsturnat, iar în urma impactului bărbatul  a decedat pe loc.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de pompieri al Gărzii Hida pentru a salva o persoană blocată sub un tractor răsturnat, însă, din păcate, conform explicaţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, bărbatul era deja mort.
După cum a precizat reprezentantul IPJ Sălaj, cercetările continuă în acest caz, trupul neînsufleţit al zălăuanului fiind transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea efectuării necropsiei.
Victor Holhoş era şofer la CSS Zalău din 2006 şi conducea microbuzul clubului în toate deplasările echipelor de handbal, volei, lupte libere, atletism sau tenis de masă. „A fost un om deosebit, cu caracter, pe care ne-am putut baza. Am rămas fără cuvinte când am aflat vestea, fiindcă, neştiindu-l bolnav, nu mă gândeam că se va întâmpla o astfel de nenorocire”, a precizat Marin Silaghi, directorul CSS Zalău.

 

Alte articole

Leave a Comment