Șimleuanul condamnat la închisoare a fost depistat și încarcerat de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj (IPJ Sălaj), împreună cu polițiștii din Șimleu Silvaniei, au depistat și reținut, în data de 20 iunie, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta provine din localitatea Șimleu Silvaniei. Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis, pe numele acestuia, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, bărbatul fiind condamnat la un an de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice.

Șimleuanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, urmând să fie transferat la penitenciar, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

One Thought to “Șimleuanul condamnat la închisoare a fost depistat și încarcerat de polițiști”

  1. […] Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj (IPJ Sălaj), împreună cu polițiștii din Șimleu Silvaniei, au depistat și reținut, în data de 20 iunie, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta provine din localitatea Șimleu Silvaniei. Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis, pe numele acestuia, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, bărbatul fiind condamnat la un an de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice. Șimleuanul a fost introdus… Citeste mai mult […]

Leave a Comment