Şimleuan cercetat pentru furt calificat

 

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Şimleu Silvaniei, este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat, după ce a sustras dintr-un autoturism suma de 3.500 de euro.
Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, miercuri, 30 octombrie, în jurul orei 16,30, Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei a fost sesizată, verbal de către Corina P., în vârstă de 27 de ani, din Braşov, despre faptul că, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla împreună prietenul ei, cetăţean spaniol, Emilio P., în vârstă de 42 de ani, cu autoturismul acestuia la o spălătorie, din localitate, persoane necunoscute au sustras din autoturism, de sub preşul din stânga faţă, un plic din hârtie în care se afla suma de 3.500 de euro.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, presupusul autor a fost identificat în persoana lui Alexandru P., de 20 ani, din Şimleu Silvaniei.Totodată, prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Potrivit sursei citate, pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de furt calificat.

Alte articole

Leave a Comment