Șimleu Silvaniei: un șofer a intrat pe contrasens și a produs un accident

Un accident rutier a avut loc în Șimleu Silvaniei, marți,în jurul orei 13. Un bărbat de 63 de ani, din Șimleu, în timp ce conducea autoturismul dinspre strada Gheorghe Lazăr în direcția strada Dornei, a intrat cu autoturismul  pe sensul opus de circulație și a accidentat  frontal un autoturism care era condus regulamentar  de un bărbat de 58 de ani, din comuna Pericei. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului din Șimleu și a pasagerei din autoturismul condus de bărbatul din Pericei, o femeie de 36 de ani. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

2 Thoughts to “Șimleu Silvaniei: un șofer a intrat pe contrasens și a produs un accident”

  1. Dunareanu

    Dupa 60 de ani ar trebui examene psihologice probabil la intervale mai dese! Nu am alta explicatie decat o anumita labilitate psiho- sa provoci un accident pe zona ceea!

    1. Anonim

      @16:45. Majoritatea covîrșitoare a accidentelor le provoacă TINERII! Dacă un idiot se apleacă după ceva prin mașină și sucește involuntar volanul, zici că asta se putea diagnostica la examenul psihologic?

Leave a Comment