Şi-a accidentat grav fiicele

 

 

Un zălăuan, în vârstă de 49 de ani, a provocat duminică, 19 mai, un accident rutier în localitatea Sălăjeni, în urma căruia, atât el cât şi fiicele sale au suferit leziuni grave. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, duminică, în jurul orei 17,17, pe drumul naţional 1F, în localitatea Sălajeni, Grigore I., în timp ce conducea autoturismul proprietatea personală, din cauza imprudenţei, într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un capăt de pod. În urma impactului, conducătorul auto şi fiicele sale, în vârstă de opt, respectiv 11 ani, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit leziuni grave. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cele două fete, împreună cu tatăl lor au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conform informaţiilor furnizate de unitatea spitalicească, cele trei victime ale accidentului se află, în prezent, sub supraveghere medicală. Conducătorul auto a ajuns la Urgenţă duminică, în jurul orei 18,05, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, o fractură de corp vertebral precum şi plăgi escoriate regiunea frontală. Acesta a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Ortopedie a spitalului. Fiica sa, în vârstă de 11 ani, a ajuns la spital, prezentând o contuzie forte hemitorace drept, o contuzie abdomen precum şi o arsură termică gradul II la nivelul ambelor membre inferioare. În prezent, este internată la secţia de Chirurgie a spitalului, unde se află în continuare sub supraveghere medicală. Cea de a doua fiică a şoferului, în vârstă de numai opt ani, a fost adusă la Urgenţă, prezentând o contuzie cervicală precum şi contuzii şi escoriaţii la nivelul coapselor şi gambelor. Fata se află, în prezent, internată la secţia de Chirurgie Infantilă a spitalului.
Potrivit lui Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sălaj, la locul accidentului a fost solicitată şi intervenţia pompierilor. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au deconectat bateria maşinii pentru evitarea izbucnirii unui incendiu, cele trei persoane implicate în incidentul rutier fiind deja preluate de o ambulanţă.

Alte articole

Leave a Comment