Senator de Sălaj, adus cu ambulanța la votul moțiunii

Senatorul PMP de Sălaj, Vasile Cristian Lungu, trece în aceste momente printr-o situație pe cât de neașteptată, pe atât de dificilă, în urma unor probleme medicale. El va participa la vot cu permisiunea… medicilor, fiind în prezent internat în spital. Senatorul Vasile Cristian Lungu a declarat joi, pentru Magazin Sălăjean, că din cauza unor probleme medicale de urgență, a fost nevoit să apeleze la serviciul Ambulanței București pentru a putea ajunge în Parlament la votul moțiunii. Transportul cu mașina Ambulanței a fost necesar pentru că senatorul se află în prezent internat în spital, acolo unde, de altfel, se va întoarce după vot. Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat la rândul său că senatorul PMP, Vasile Cristian Lungu, va fi adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea de cenzură a opoziției.
”Sunt parlamentarii PMP prezenți, toți vor vota la vedere pentru căderea guvernului. Chiar avem un coleg care era programat să fie operat astăzi, domnul senator Lungu și a solicitat pe proprie răspundere să vină și îl va aduce ambulanța chiar în momentul votului. Înțelgem miza și responsabilotatea care ne revine în acest moment important”, a declarat Tomac înainte de ședința de plen în care va fi dezbătută și votată moțiunea.

 

Alte articole

6 Thoughts to “Senator de Sălaj, adus cu ambulanța la votul moțiunii”

 1. Anonim

  Nu știți, Verginel Cel Cufurit ot Bot’șeni vine cu SMURD-ul?

 2. Anonim

  update: pacientul a murit, motiunea n-a trecut
  p. s. mai este lungu senator de salaj? asta-i intrebarea!

 3. Anonim

  Am ajuns să ne bucurăm că pleacă o ANALFABETĂ pusă în fruntea guvernului de un DERBEDEU?

 4. Psihopatul

  Si asta este o figura de om bolnav psihic!

 5. Anonim

  Nu cred ca rolul SALVARII este sa duca pacientii la vot,sau aiurea,chiar daca pacientul are un scop nobil(in cazul de fata).

Leave a Comment