Seminar despre obiective și cum le transformăm în realitate

Un eveniment cu scop educațional, având un subiect de mare interes în rândul tinerilor, va avea loc vineri, 4 august, începând cu ora 17, în incinta Tenaris Silcotub, cu participarea Paulei Culda, trainer și profesor ce face parte din echipa lui John Maxwell, cel mai apreciat autor și trainer pe plan mondial în leadership.

“Cei mai mulți oameni au un vis. Care este visul tău? Pe o scara de la 1 la 10, care sunt șansele ca acel vis să devină realitate? Știai că cei mai mulți oameni nu reușesc să își realizeze adevăratul potențial deoarece nu îndrăznesc să își urmeze visul și aceasta rămâne teoretic? „Oare cum ar fi fost dacă…?”
Te-ai întrebat asta vreodată? Atunci cu siguranță știi despre ce vorbesc atunci când spun că regretul este una dintre stările pe care nu ni le dorim în viață. Florin Racoare are 30 de ani și din 26 aprilie este internat la Cluj, fiind diagnosticat cu Leucemie Mieloida Acuta. După patru cure de citostatice fără răspuns, Florin are nevoie de un transplant de măduvă. Vineri, 4 august, ne vedem la Zalău la un seminar despre obiective și despre cum le transformăm în realitate!” se arată în promo-ul evenimentului.
Donație minimă sugerată: 25 lei. Toți banii strânși merg pentru operația lui Florin.

 

 

Alte articole

Leave a Comment