Șefii de promoție ai Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” și rețeta succesului

Aproape 70 de elevi alcătuiesc cele trei clase a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” Zalău, clase care pentru care a fost organizată astăzi festivitatea de încheiere a anului școlar. Toți sunt frumoși, dar unii s-au remercat și prin rezultate deosebite. Alexia Ana Ciurean, Ionuț Alexandru Dolha, Gabriel Andrei Ianchiș, Lucia Maria Panc și Maria Cristina Tocaciu au încheiat anul școlar cu media 10 și sunt șefii de promoție ai acestei unități de învățământ.

Sute de persoane, părinți, prieteni și rudenii au participat astăzi la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a în cadrul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” din municipiul Zalău. Într-o atmosferă de sărbătoare, elevii celor trei clase a VIII-a au trecut pe sub tunelul cu flori special pregătit de colegii lor și s-au așezat în careul din curtea unității de învățământ. Multe zâmbete, lacrimi, tristețe, bucurie, toate au alcătuit un peisaj de sărbătoare. Nu a lipsit speranța, speranța în vremuri mai bune, speranța într-un viitor mai bun.

Festivitatea a fost coordonată de directorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr”, profesoara Daniela Margin, care le-a mulțumit elevilor pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură, pentru implicarea în procesul educațional și nu numai. „Vă mulțumim că ați ales Școala „Gheorghe Lazăr” pentru a vă împlini ca elevi, pentru a ne împlini pe noi ca dascăli. Celor care ne-ați reprezentat cu cinste printre elitele școlare din județ sau din țară vă suntem recunoscători. Vă mulțumim pentru acest efort suplimentar deosebit de care numai cei aleși sunt capabili”, este o parte din mesajul directorului școlii. Profesoara Daniela Margin le-a mulțumit și părinților, iar atenția s-a îndreptat și către echipa de profesori.

Cine sunt șefii de promoție?

La eveniment au participat subprefectul județului Sălaj – Virgil Țurcaș, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Sălaj – profesorul Vasile Bulgărean, vicarul Episcopiei Sălajului – Ionuț Pop și alți invitați.

În mesajul său, subprefectul Virgil Țurcaș a punctat importanța educației într-o societate bazată pe valori, iar inspectorul școlar general, profesorul Vasile Bulgărean, a menționat aprecierea profesorilor dedicați meseriei, dar și dăruirea elevilor cu rezultate deosebite. Festivitatea a continuat cu premierea șefilor de promoție. Elevii cu media 10 sunt Alexia Ana Ciurean,  Gabriel Andrei Ianchiș, Maria Panc și Maria Cristina Tocaciu din clasa a VIII-a B, dirigintă prof.dr.Diana Iacob. Un alt elev cu 10 este Ionuț Alexandru Dolha din clasa a VIII-a C, clasă coordonată de profesorul Cristian Taloș. I-am întrebat pe unii dintre șefii de promoție dacă există o rețetă a succesului. Da, mi-au spus că există și este simplă: munca în fiecare zi! Festivitatea s-a încheiat cu acordarea de premii și mențiuni pentru alți elevi care s-au remarcat la învățătură și s-a încheiat cu felicitările, totul într-o atmosferă de sărbătoare.

One Thought to “Șefii de promoție ai Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” și rețeta succesului”

  1. […] Aproape 70 de elevi alcătuiesc cele trei clase a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” Zalău, clase care pentru care a fost organizată astăzi festivitatea de încheiere a anului școlar. Toți sunt frumoși, dar unii s-au remercat și prin rezultate deosebite. Alexia Ana Ciurean, Ionuț Alexandru Dolha, Gabriel Andrei Ianchiș, Lucia Maria Panc și Maria Cristina Tocaciu au încheiat anul școlar cu media 10 și sunt șefii de promoție ai acestei unități de învățământ. Sute de persoane, părinți, prieteni și rudenii au participat astăzi la festivitatea de absolvire a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment