Se întrerupe furnizarea apei în Zalău și în mai multe localități din Sălaj

Sistemul de alimentare cu apă a devenit suprasolicitat din pricina utilizării acesteia în alte scopi decât cele casnice. Ca urmare a acestei probleme, apa se va reda în locuințele oamenilor cu presiune scăzută. Unele zone atât din Zalău cât și din județ vor rămâne fără apă pentru o perioadă de timp. Totodată, Compania de Apă face eforturi pentru a remedia această problemă în cel mai scurt timp. În orașul Zalău, străzile care rămân fără apă sunt următoarele: Cetinei, Magnoliei, Primăverii, Tipografilor, Cascadei, Episcopiei și Aleea Soarelui. Cartierele Meseș, Brădet, Stadion și Ortelec vor rămâne și ele fără apă pentru o perioadă. Localitatea Gârceiu, tronsonul cuprins între numerele 270 și 320 va rămâne fără apă din cauza unor defecțiuni. În același timp, localitățile care rămân fără apă pentru o scurtă perioadă de timp sunt: Hereclean, Badon, Guruslău, Dioșod, Bocșita, Borla, Bocșa, Sălăjeni, Câmpia, Șamșud, Valea Pomilor, Cuzăplac, Dobrocina, Fodora, Bârsău Mare, Glod, Gâlgău, Chizeni, Mirșid, Rona și Husia. Compania de Apă roagă utilizatorii să folosească apa doar pentru consumul casnic nu și pentru lucrări agricole, pentru ca problema să fie cât mai repede remediată.

20 Thoughts to “Se întrerupe furnizarea apei în Zalău și în mai multe localități din Sălaj”

 1. […] Episcopiei și Aleea Soarelui. Cartierele Meseș, Brădet, Stadion… Articolul Se întrerupe furnizarea apei în Zalău și în mai multe localități din Sălaj apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  1. Kovacs Zoltan

   De ce numai cei din cart. Brădet și Stadion sunt pedepsiți că este problemă cu apa potabilă din Zalău. În alte cartiere este apă.

  2. sa ma bata mama nici sa se spele omu nu mai poate ca i luați apa de amar v a fi

   1. doru

    Te poti spala la acuarel cu doar 70 de lei. Ce ai vrut altceva la un oras condus de pesedei?

 2. Iosif

  Da nu era mai bine sa iasa compania de apa si primăria Zalau icu explicații si informatii clare? Si eventualniste scuze? Eu clientul si cetățeanul respect contractul di achit prețul pentru apa in fel si chip, atata lipsa de respect ?!
  Ev mediu e de plecat pe pustie🙁

 3. Adi

  Batăr dați-o c-un program oarecare.Stabilit și făcut public.Altfel e haos.Si poate era bine să investiți nu numai să faceți angajări peste angajări.Si salarii babane.Si nu umblați cu tromboane că nu- i apa-n baraj.Este bugata.N-aveti voi bazine de stocare în Brădet.Oamenii au construit,au făcut contracte de furnizare cu voi,ați luat banii și v-ați dat prime.Investitii ioc.Țevariile vi-s praștie.Vesnic se sparge ceva pe Clujului.Astept cu robinetul deschis, cu viu interes să-mi fac dushu.

 4. Neli

  Niste nemernici,adica doar cei din bradet,stadion ,livada meses ,tipografilor etc.consuma apa? Sa va fie rusine,sa stai pe caldura asta fara apa la boc ,plus ati marit preturile cat ati vrut!! Niste gunoaie sunteti!!!

 5. Anonim

  Zalauanii din Bradet si Stadion au toti piscine si gradini suspendate motiv pentru care incompetenta galbene din compania de apa crapa de invidie asa ca a gasi de cuviinta sa-i sanctioneze. Dl. Primar spargeti buboiul din companie.

 6. Iedu

  In fata companiei de apa primarie si prefectura facut dus si necesitati sau in institutiile enumerate mers la toaleta toti cei ce au un contract de prestare servicii apa si canal .Si renegociat pretul pt serviciile publice apa canal si gunoi o caracatita o mafie clara care o vedem si stam ca lulele negot cu politicul vindem apa din Varsolt la pret de apa in Sahara .Ii seceta politia comunitara Drone sa vada piscine si udat gradini sant oameni care se usca pe piciore batrani sa nu aiba apa la buda sau sa se spele mai domnilor politruci vreti alta pandemie de Holera ? Rahatu ii la grinda auzi ,,pe o perioada de timp ” demisia sughi bughi de politruci din conducerea apa canal la salarii de mii de euro si un pensionar are 20 milioane pensie nemernici .Cap aveti minte si bun simt va mai trebuie misarupisti la 15:30 rupeti usile .Ps o sa vina si rindu vostru tre sa platiti odata .

 7. Dorin

  L-ati ales pe Ciunt a 3-a oara, ca are grija de zalauani!!! El sta pe strada asfaltata (singura din Criseni) si nu-i pasa de voi, fura in continuare, inca 4 ani, ca apoi sa-l alegeti din nou!!!! Se intrerupe apa „pe o perioada”, pai nu ne considera prosti?? Si ce nu suntem prosti? Prosti, gramada, ca ar trebui sa le dam foc!

 8. Horea H

  Daca e nevoie de rationalizare, Faceti-o ! Insa la toata lumea. Acum unii au apa permanent si unii de 3-4 zile deloc (Str.Paraului, Cascadei si probabil multe altele)

  1. Anonim

   Dacă aveți pîrîie și cascade se consideră că stați prea bine cu apa.😁

 9. Un om

  Maine ma cac la intrare in primarie. Sa traga ei apa!

 10. Mioara

  Cei din conducerea Companiei de Apa sunt toți PDL-isti! In frunte cu Capalnasiu, Septimiu trucat, pop Eugen, et compania!!! Ii întreb: unde ii apa de la Tarnita, pe care de zeci de ani vă scremeti sa o aduceti? Ar trebui sa fiți toți in pușcărie la câte prostii ați făcut!!! RUSINE!!!👎

 11. Anonim

  Aceeasi parere ca si Horea H,faceti program pt.perioada de canicula,ca fiecare carier din zalau sa aiba apa in anumite ore.De ce sa fie defavorizati cei din stadion,bradet si alte strazi din capatul Zalaului.

 12. Un cetățean

  Nu mai mergem la munca ? Stam acasă să vedem când avem apa ? Compania de apă să ne comunice orele când facem un dus , spălăm rufe ,etc…

 13. ion

  apa in baraj este suficientă.
  Cel putin deocamdată.
  Nu asta e motivul raționalizării.

 14. Elena

  Solicit public celor care “ne conduceti” sa ne întrerupeți și furnizarea curentului electric și a gazelor!!! Poate așa reușiți sa ne terminati cu totul!!!

Leave a Comment