Se dizolvă ACA Sălaj?

Vă scriam anul trecut despre problemele din apicultura sălăjeană, mai precis despre Asociația Crescătorilor de Albine din județ. Au fost mai multe acuze, plângeri, ședințe, discuții în contradictoriu, toate despre activitatea acestei structuri de o importanță majoră în domeniul apicol. Ei bine, de această dată, mai mulți apicultori ne-au informat că ACA Sălaj a ajuns în pragul dizolvării, un dosar fiind înregistrat în acest sens pe rolul instanței sălăjene, obiectul cauzei fiind, potrivit portalului Judecătoriei Zalău, „dizolvare persoană juridică”. Contactată telefonic, reprezentanta ACA Sălaj, Claudia Sabou, a declarat că asociația nu a fost dizolvată și că magazinul unității, cel de pe bulevard, este deschis, iar la mijloc nu ar fi decât niște răutăți din partea unora.

Fotografie cu rol ilustrativ

4 Thoughts to “Se dizolvă ACA Sălaj?”

 1. […] ACA Sălaj, Claudia Șipoș, a declarat că asociația… Articolul Se dizolvă ACA Sălaj? apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Rodica

  Ideal ar fi sa se dizolve, desființeze sau cum vreti atât la nivel local cât și central! Conform statisticilor in tara asta sunt mai multe albine ca și flori! Așa ca trageți concluzia!!!

  1. Anonim

   Cred că în ACA sunt mai mulți trântori decât albine.

 3. Anonim

  Sinecuri,Sinecuri !!!

Leave a Comment