„Săptămâna bucuriei”: activități pentru copii – organizate de parohia greco-catolică din Zalău

Nu mai puțin de 40 de copii și tineri din județ au luat parte la „Săptămâna bucuriei, cântăm ne mișcăm și învățăm”. Este vorba despre o activitate organizată recent, în cursul acestei luni, de Parohia greco-catolică „Sfântul Apostol Petru și Pavel” din Zalău cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj.

Activitățile au debutat cu o vizită la mormântul lui Simion Bărnuțiu și la Casa Memorială Iuliu Maniu, unde participanții au aflat informații cu privire la cele două mari personalități ale Sălajului, grație unei prezentări realizate de Cristian Borz – preotul greco-catolic de la Bădăcin. Astfel, traseul parcurs de tinerii participanți în prima zi la „Săptămâna bucuriei” a fost Zalău – Bocșa – Bădăcin.

Activitățile au continuat la lăcașul de cult din municipiu cu momente de rugăciune de dimineața, participarea la liturghie, cateheză, jocuri de grup și cântece, dar și cu o vizită la Castrul Porolissum.

3 Thoughts to “„Săptămâna bucuriei”: activități pentru copii – organizate de parohia greco-catolică din Zalău”

  1. […] Nu mai puțin de 40 de copii și tineri din județ au luat parte la „Săptămâna bucuriei, cântăm ne mișcăm și învățăm”.  » Mai multe detalii […]

  2. […] Nu mai puțin de 40 de copii și tineri din județ au luat parte la „Săptămâna bucuriei, cântăm ne mișcăm și învățăm”. Citeste mai mult […]

Leave a Comment