Sălăjenii din SUA, implicați în organizarea primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale

Românii de peste hotare sunt așteptați la vot! În Statele Unite ale Americii, la Devner în Colorado s-a amenajat special o secția pentru votare, printre cei implicați în această acțiune fiind și un zălăuan, cunoscutul atlet şi jurnalist Monel Sabou, stabilit de aproximativ doi ani în SUA. ”Sper să vină cât mai multe persoane la vot. Cabinele în secția de votare au fost confecționate de noi, români stabiliți aici. Sunt operator tableta la secția din Denver și suntem pregătiți pentru cele trei zile de scrutin prezidențial”, a transmis din Colorado – Monel Sabou.

Pentru a mobliza cât mai mulți români să participe la alegerile pentru desemnarea președintelui României, echipa de români din Colorado, implicată în organizarea și desfășurararea procesului electoral informează că programul secției de vot va fi următorul:

VINERI – 8 Noiembrie 12:00 PM – 9:00 PM
SÂMBĂTĂ – 9 Noiembrie 7:00 AM – 9:00 PM
DUMINICĂ -10 Noiembrie 7:00 AM – 9:00 PM

”Dacă locuiești în Colorado sau statele învecinate, dacă ai venit la sky sau ești în trecere prin minunatul stat Colorado, nu ezita să treci pe la secția de vot aflată la următoarea adresă: 1555 Jay st, Lakewood, Co, 80214”, este mesajul zălăuanului Monel Sabou.

5 Thoughts to “Sălăjenii din SUA, implicați în organizarea primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale”

 1. Anonim

  .Ce treaba au aia cu noi cei din Romania?Sa voteze doar cei ce traiesc in tara,nu toti emigrantii.Rusii ,ungurii,bulgarii astia trebuie sa fie cei mai buni prieteni ai Romaniei nu SUA,nu Franta,Spania…Romania nu are nici o treaba cu occidentul si nu va avea niciodata mentalitatea si nivelul de trai occidental.

  1. Anonim

   @12:32
   Dreptul de vot este dat de cetățenie, nu de locul în care trăiește cineva! Chiar și un neisprăvit ca tine are drept de vot, cu toate că un propagandist al rusiei (!) face rău României.

 2. Anonim

  12 32 ce ar fi sa te muti tu in Rusia ,China ,Turcia si sa ne lasi pe majoritatea acestui popor sa urmam calea EURO-ATLANTICA .Bolsevic ce esti !

 3. Anonim

  Votati noul slogan electoral wernerian „PROSTIA (infinita/incurabila a noilor conducatori ai tarii) SALVEAZA ROMANIA !!

  1. Anonim

   Analfabeta parcă e din PSD.

Leave a Comment