”Roma Opticenter” – o nouă clinică oftalmologică în Zalău

Persoanele cu afecţiuni oculare, dar şi  cele care vor să beneficieze de un simplu control , pot apela la servicii medicale moderne oferite de ”Roma Opticenter”.

La Zalău s-a deschis o nouă clinică, ”Roma Opticenter”, dotată cu echipamente medicale de ultimă generaţie pentru: stabilirea dioptriilor, diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor oftamologice, dar şi optică medicală cu lentile de calitate, lentile de contact şi soluţii de întreţinere. Inaugurarea clinicii oftalmologice ”Roma Opticenter”, care se află în centrul oraşului, la Galeriile Meseş, a avut loc la finalul săptămânii trecute în prezenţa medicului specialist în oftalmologie, Romana Binţinţan – cea care a bus bazele înfiinţării acestei clinici moderne.

”Un proiect de felul acesta vine la timpul potrivit. Timpul potrivit vine atunci când simţi că ai curaj şi ai încredere, că poţi să faci un asemenea proiect să meargă foarte bine. Curajul meu vine de acasă. Vine de la familia mea, de la mama, de la tata, de la soţul meu şi de la copilul meu. De asemenea, încrederea vine de la anii mulţi de studiu, de la miile de pacienţi care vin la noi şi spun <<m-aţi făcut bine>>, de la oamenii pe care i-am întâlnit pe parcursul vieţii care au fost o inspiraţie pentru mine,  de la prietenii mei foarte buni şi de la echipa mea minunată  care este o echipă tânără, doritoare de succes: asistenţii mei, ortometrişti mei, tehnicienii mei, dar şi o colegă nouă – doamna doctor Paşca şi în mod deosebit domnul doctor Cărăuş Cătălin – prietenul meu cel mai bun. Alături de noi, în această clinică vor opera şi domnul doctor Holhoş şi domnul doctor Angelescu. Această clinică are, inclusiv un bloc operator, o sală de operaţie, unde se vor face operaţiile. (…). Întodeauna mi-am dorit să am o clinică să pot să ajut un om de la intrare, până la ieşire. Şi dacă se poate, să iasă fără probleme”, a precizat în deschiderea evenimentului, medicul specialist  în oftalmologie – Romana Binţinţan.

Printre serviciile oferite la noua clinică ”Roma Opticenter” amintim: consultaţia oftalmologică, consultaţie pentru stabilirea dioptriilor, chirurgie oftalmologică, tomografie oculară, test Schirmer, examen fund de ochi şi multe altele, toate la standarde înalte de calitate.

Alte articole

2 Thoughts to “”Roma Opticenter” – o nouă clinică oftalmologică în Zalău”

  1. Anonim

    Succes! Dar de ce nu ați pus și un site, ca să văd ce fel de operații ziceți că faceți, să nu mă mai duc la Cluj?

  2. Anonim

    Cine sint astia? Mare biz- mare

Leave a Comment