Reţinut pentru trafic de minori

Un bărbat de 29 de ani din Zalău a fost prins în flagrant joi, 22 noiembrie, în timp ce recruta două minore în schimbul a 200 de lei, pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi bărbaţi la o pensiune din municipiu.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, zălăuanul bănuit de trafic de minori şi trafic de persoane a fost prins de către polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor DIICOT Sălaj.
Asupra tânărului au fost găsite şi ridicate un telefon mobil, o cartelă şi un bisturiu chirurgical, folosite în activitatea infracţională.
Din cercetări a reieșit că în perioada august 2017-noiembrie 2018, bărbatul ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani, pe care le exploata sexual în diferite locaţii cu regim hotelier, de pe raza municipiului. Bărbatul a fost reținut, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori şi de persoane.
La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate Cluj şi Bistrița Năsăud.

Alte articole

Leave a Comment