Restricții de circulație în Zalău

Circulația rutieră pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău va fi restricționată parțial, joi -14 noiembrie. Și asta pentru buna desfășurare a acțiunii – ”Traseu marș biciclete” în cadrul proiectului educațional ”Olimpism-Spirit, Principii, Valori”, eveniment  organizat de Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai”, joi, 14 noiembrie, în intervalul 10:50 – 12:00. Potrivit unei informări,  deplasarea participanților se face pe o singură bandă de circulație a următorului traseu: ieșirea de pe strada Cloșca, din zona Liceului Pedagogic ”Gheorghe Șincai” – strada Andrei Mureșanu – traversare în zona Colegiului Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” – ieșire pe b-dul Mihai Viteazul – intersecția de la ceas – Piața 1 Decembrie 1918 – strada Unirii – strada Simion Oros – intersecția cu strada 22 Decembrie 1989 – intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul – continuare pe bulevardul Mihai Viteazul până la sensul giratoriu de la Sala Sporturilor – retur pe bulevardul Mihai Viteazul până pe Platoul de marmură.

One Thought to “Restricții de circulație în Zalău”

  1. Anonim

    poate ne arata si primarul Ciunt cum o sa se circule cu bicicletale si pe str. 22 Decembrie – CRASNEI, pe acele piste de piciclete minune
    nu pot intelege ce prosti si nesimtiti sunt cei din primarie care aproba si platesc asemenea proiecte si lucrari, cum sunt cele de pe str. Closca si str. 22 Decembrie !!!
    daca un proiect este prost gandit, la executie el poate fi modificat, dar la noi un proiect facut de un prost, in loc sa fie reparat, imbunatatit, ele este facut, executat si mai prost !!!
    p.s. primarul Ciunt a fost pe str. Closca? a vazut proiectul inainte? a vazut ce lucrare proasta a iesit? daca a fost, a vazut primarul acewea statie de autobus de la intrerea de la scoala? crede primarul Ciunt ca un autobus poate intra in aceea statie? E PROST PRIMARUL CIUNT ? SAU SI NESIMTIT?

Leave a Comment