Repartizarea radarelor în judeţ, în luna noiembrie


Poliţiştii rutieri sălăjeni aduc în atenţia conducătorilor auto locaţiile în care vor acţiona, în această lună, cu aparatele radar din dotare pe drumurile din judeţ.
Potrivit unui comunicat de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, lucrătorii Serviciului Rutier Sălaj vor fi prezenţi zilnic: – în municipiul Zalău, pe bulevardul Mihai Viteazu, strada 22 Decembrie 1989 şi strada Gheorghe Doja; – pe DN 1C (E58), pe raza localităţilor Perii Vadului, Ileanda, Bârsău Mare, Gâlgău şi Căpâlna; – pe DN 1F (E81), pe raza localităţilor Sâncraiu Almaşului, Sutor, Zimbor, Sânmihaiu Almaşului, Poarta Sălajului, Românaşi, Borla, Bocşa, Sălăjeni, Sărmăşag şi Bobota; – pe DN 1H, pe raza localităţilor Pericei, Vârşolţ, Nuşfalău şi în oraşul Şimleu Silvaniei pe strada Tudor Vladimirescu şi strada 22 Decembrie 1989; – pe DN 1H, pe raza localităţilor Mirşid, Var, Surduc şi în oraşul Jibou pe strada Tudor Vladimirescu şi strada Gheorghe Doja; – pe DJ 108D, pe raza localităţilor Sălăţig, Dobrin şi în oraşul Cehu-Silvaniei Libertăţii, Ghyorghyi Dozsa şi Gheorghe Pop de Băseşti; – pe DJ 108A, pe raza localităţii Benesat; – pe DJ 196, pe raza localităţii Horoatu Cehului.
În zilele de 8, 9, 10, 17,18 şi 26 noiembrie, oamenii legii vor acţiona pe DJ 191C, pe raza localităţilor Crasna şi Meseşenii de Jos, precum şi pe DJ 108G, pe raza localităţilor Crasna şi Cizer.

Alte articole

2 Thoughts to “Repartizarea radarelor în judeţ, în luna noiembrie”

  1. Anonim

    nu era mai simplu sa spuna unde nu vor fi? nu de alta, dar cam astea sunt toate drumurile din Salaj

  2. Anonim

    si apropo, cand intra in functiune acest sistem meserias de identificare a celor care trec pe rosu, depasesc viteza legala, etc. in Zalau? si cine o sa dea amenzile?

Leave a Comment