Raziile anti-Covid continuă! Mii de persoane legitimate, sute de firme controlate şi amenzi cu nemiluita

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Sălaj, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfășurat acțiuni pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii noului virus. Pe parcursul acțiunilor, polițiștii au identificat 135 de persoane care nu au respectat interdicțiile impuse, 116 dintre acestea au fost sancţionate pentru că nu purtau masca de protecţie, iar 19 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea-libera circulaţie. Alte 19 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de jandarmii sălăjeni, dintre care 15  pentru nepurtarea măştii de protecţie şi patru pentru lipsa declaraţiei.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală au aplicat şi poliţiştii locali 11 sancţiuni. În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost legitimate 2.272  de persoane, fiind verificate şi 129 mijloace de transport persoane, dintre care 110 au fost mijloace de transport în comun. De asemenea, forţele de ordine au verificat şi 149 de societăţi comerciale, dintre care 74 au fost restaurante/terase/alte medii de interes, fără a fi constatate nereguli. Totodată, pe raza judeţului, pe lângă aceste acţiuni au fost desfăşurate şi 16 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 42.500 de lei, iar  astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

One Thought to “Raziile anti-Covid continuă! Mii de persoane legitimate, sute de firme controlate şi amenzi cu nemiluita”

  1. Anonim

    Dați amenda maximă legală, să vedeți cum nu mai fac!

Leave a Comment