Proiecte arhitecturale semnificative, prezentate la Zalău

Cele mai importante proiecte ale arhitecților din Transilvania vor fi expuse pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău, în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania 2021. Expoziția BATRA 2021 este organizată de Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala Transilvania, în colaborare cu Consiliul Județean Sălaj, și va fi vernisată, la Zalău, vineri, 10 decembrie 2021, la ora 11.00.

Potrivit Consiliului Județean Sălaj, lucrările arhitecților vor putea fi admirate până în 10 ianuarie 2022. La vernisaj vor participa președintele OAR – Filiala Transilvania, arh. Daniela Maier, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, precum și reprezentanți ai breslei arhitecților.  Tema ediției 2021 este „(.com)unitate”, inspirată din experiența ultimilor doi ani marcați de pandemie, care i-a adus pe arhitecți „în fața unei realități care ne impune să ne unim și să conștientizăm apartenența la comunitate ca prioritate a profesiei noastre”, potrivit organizatorilor. Aflată la a cincea ediție, Bienala de Arhitectură Transilvania își propune să evidențieze valențe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată și să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură și al impactului acestuia în oraș și asupra comunității și, nu în ultimul rând, să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii, mai anunță organizatorii.

3 Thoughts to “Proiecte arhitecturale semnificative, prezentate la Zalău”

 1. Anonim

  Hallo redactia.Apropos de arhitectura.Se demoleaza Integrata.Poate va interesati si voi ce si cum.Asta este o stire.Cat despre ce boconci sa purtam iarna,stati linistiti stim noi.

  1. Anonim

   Pe mine ma intereseaza incaltamintea de iarna Ca se demoleaza o fabrica statea goala e foarte bine

   1. Anonim

    Atunci incalta-te bro !!!!

Leave a Comment