Procurorii suspicionează consum de droguri în cazul scandalului polițiștilor de la Șimleu

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sălaj a deschis, în paralel cu dosarul procurorilor, o anchetă proprie în cazul scandalului dintre cei doi polițiști din Șimleu Silvaniei. Mai mult, surse judiciare susțin că, în urma analizelor toxicologice realizate în acest caz, există suspiciuni de consum de droguri, DIICOT Sălaj confirmând realizarea unei investigaţii proprii, în paralel cu dosarul deschis de procurori pentru tentativă de omor.

Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, marţi, după o petrecere la un restaurant din localitate, a fost joi arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor, victima sa fiind internată în stare gravă la un spital din Cluj Napoca. Decizia a fost luat de magistraţii Tribunalului Sălaj, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care anchetează acest caz.

Vom reveni cu informații.

11 Thoughts to “Procurorii suspicionează consum de droguri în cazul scandalului polițiștilor de la Șimleu”

 1. Agdjuw

  Destul de râu ca se droghează!

 2. Penal

  De-aia s-a facut politist !
  Ia mită si pe bani isi cumpara droguri!!

 3. Sandel

  Vai Simleu, Simleu… Asa turma, asa pastori. Oare cat vor mai dura conflictele interne? Toate acestea puteau fi evitate daca se intervenea ferm, mai demult, de catre cei in drept.

 4. Anonim

  -Incredibil asa ceva !
  – ce fel de politie e si asta !

 5. Anonim

  De necrezut -suspiciune de consum de droguri

 6. Anonim

  orice suspiciune ar fi bruta tot bruta e !
  criminal de a dreptul
  -ar fi facut o altadata
  acum a fost perfect !!

 7. Anonim

  la pariu ca scapa ! sa vedeti ca avocatul lui demonstreaza in fata instantei ca nu e de vina pentru cele intmplate, ci vina o poarta cel batut !
  nu e prima data si nici ultima ! avem destule exemple in care victim este si vinovatul ! sa luam ex. pe ultimul mare scandal din DIVINO ! s-a intamplata ceva cu batausul? NU !
  asa o s fie si cu asta, o sa scape basma curate si poate ii si imputa cheltuielile de judecata, daune morale si material !
  p.s. daca , ipotetic vorbind, a fost drogat chiar de victim? cine e de vina? victim ca l-a drogat si dupa aceea a luat o bataie zdravana? sau cel dorgat, care si-a batut „agresorul”, asta daca a fost drogat fara sa stie 🙁

 8. Anonim

  cel batut, trebuie sa-si bage si el iute un avocet. Sa puna sechestru pe toata averea batausului si sa ceara ca batausul sa suporte toata spityalizarea intron spital kalumea din occident. Asi cetre sa fiu trimis in Austria, Germania sau franta, si in prima faza, toate cheltuielile sa le plateasca statul, ulterior statul sa se indrepte catre bataus.
  daca face puscarie, pe cel batul nu il incalzeste cu nimic. El o sa ramana pe viata un schilod ! Cu sechele si cu trauma fizice dar si psihice.
  p.s. din fericire batausul o sa se adapteze usor vietii de puscarias. O sa-i placa acolo.

 9. Anonim

  daca a fost drogat, va imaginati ce pericol este acest individ? daca intalnea o femeie cu un copil? ii omora pe amandoi si isi cauta incontinuoare victim pana ii treceua dracii din creier

 10. Anonim

  Incompetenta celor care ii promoveaza

Leave a Comment