Prins noaptea, la furat de benzina

Prins noaptea, la furat de benzinaUn tanar zalauan a fost prins de politisti, in noaptea de marti spre miercuri, tocmai in momentul in care acesta fura benzina dintr-un autoturism parcat pe o strada din Zalau. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, in noaptea de 8 spre 9 septembrie, in jurul orei 3, politistii de siguranta publica de la Politia Municipiului Zalau, aflati in patrulare, l-au prins in flagrant pe Florin R. in varsta de 19 ani, din Zalau, in timp ce incerca sa sustraga benzina dintr-un autoturism parcat in spatele unui bloc situat pe strada Torentului din municipiu. Din primele cercerari reiese ca acesta a reusit sa deschida mai multe masini, fiind gasite asupra lui mai multe flacoane de plastic si un furtun. Tanarul este cercetat in stare de libertate pentru tentativa la infractiunea de furt calificat.

Prada de 200 de pachete de tigari netimbrate

Un barbat din Zalau, pe nume R.G., a fost prins de politisti, miercuri, in jurul orei 13, oferind spre vanzare 209 pachete de tigari de provenienta ucrainiana, netimbrate. In cauza, acesta a fost sanctionat contraventional conform Legii nr.12/1990 cu amenda in valoare de 200 de lei, iar tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii.

Prins cu fier furat

In cadrul unei actiuni de prevenire si combatere a furturilor de materiale feroase pe raza orasului Jibou, desfasurate ieri de politisti, Iosif A., de 24 de ani, din Jibou, a fost prins in flagrant cu 300 de kilograme de fier furat, in valoare de peste 145 de lei. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca acesta a sustras fierul de la punctul de lucru Podul peste Somes, Jibou-Rona. In prezent, Iosif A. este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt.

Scandalangii din Dumbrava Nord, in vizorul politistilor

Politistii de la Politia Municipiului Zalau, in cooperare cu jandarmii, au desfasurat in noaptea de miercuri spre joi, intre orele 22:00 si 3:00, o actiune in cartierul Dumbrava Nord, pentru prevenirea si combaterea actelor de tulburare a ordinii si linistii publice. In cadrul acestei actiuni au fost verificate trei baruri si au fost depistati 12 tineri, din care cinci minori, care perturbau, prin strigate si larma, linistea locatarilor din zona. Au fost aplicate noua sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.600 de lei si au fost avertizati parintii minorilor pentru lipsa de supraveghere a acestora, ne-a declarat Nadia Serban. Politistii vor desfasura astfel de actiuni si in alte cartiere ale municipiului, pentru depistarea grupurilor de minori si tineri care tulbura linistea si ordinea publica.

Leave a Comment