Preșcolarii unei grădinițe din Zalău au realizat o expoziție cu jucării din materiale reciclabile

Preșcolarii unei grădinițe din Zalău au marcat într-un mod inedit venirea primăverii. Micuții au pregătit o expoziție cu jucării realizate din materiale reciclabile și au participat la adevărate lecții de protecție a naturii predate de reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj.

Cu ocazia programului „Săptămâna Verde”, reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj au participat la activități educative în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Zalău, care au constat în prezentarea unui material educativ cu tema „Luna Pădurii” și expoziția de jucării din materiale reciclabile realizate manual de copiii din grădiniță, expoziție care a fost apreciată în mod deosebit de reprezentanții instituțiilor prezente la eveniment, respectiv Garda Națională de Mediu Sălaj, Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj, SC Brantner Environment SRL, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Garda Forestieră Sălaj. Și încă un aspect important: jucăriile au fost realizate de micuți.

2 Thoughts to “Preșcolarii unei grădinițe din Zalău au realizat o expoziție cu jucării din materiale reciclabile”

  1. […] Preșcolarii unei grădinițe din Zalău au marcat într-un mod inedit venirea primăverii. Micuții au pregătit o expoziție cu jucării realizate din materiale reciclabile și au participat la adevărate lecții de protecție a naturii predate de reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj. Cu ocazia programului „Săptămâna Verde”, reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj au participat la activități educative în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Zalău, care au constat în prezentarea unui material educativ cu tema „Luna Pădurii” și expoziția de jucării din materiale reciclabile realizate manual de copiii… Citeste mai mult […]

Leave a Comment