Preotul Gheorghe Cornea a murit în incinta Tribunalului Sălaj

În vârstă de 72 de ani, preotul zălăuan Gheorghe Cornea a decedat vineri, 30 iunie, în timp ce se afla la Tribunalul Sălaj.

Potrivit unor martori, bărbatului i s-a făcut brusc rău şi a leşinat. La faţa locului a fost solicitată intervenţia Ambulanţei, echipajul medical găsindu-l în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare care au durat circa o jumătate de oră, preotul ortodox nu a putut fi salvat, medicii declarând decesul.

În vârstă de 72 de ani, părintele Gheorghe Cornea era unul dintre cei mai longevivi preoţi otodocşi din judeţul Sălaj. Aflat în pensie şi îndrăgit de credincioşi, preotul continua să slujească la Catedrala Episcopală „Sfânta Vinere” din Zalău. Ultima liturghie oficiată a fost joi, 29 iunie, de sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, în prezenţa fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Surse bisericeşti susţin că sicriul cu trupul neînsufleţit al preotului zălăuan va fi depus duminică, 2 iulie, la Catedrala „Sfânta Vinere”, unde credincioşii îşi vor putea lua rămas-bun de la cel care i-a păstorit atâţia ani.

Alte articole

5 Thoughts to “Preotul Gheorghe Cornea a murit în incinta Tribunalului Sălaj”

 1. Anonim

  Dumnezeu sa il odihneasca in pace

 2. Anonim

  DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!!!UN OM DEOSEBIT PUT IN SPUS!!!

 3. Anonim

  Duanezeu sa-l ierte !

 4. Anonim

  Odihnă veșnică!

Leave a Comment