Precizări privind livrarea paşaportului la adresa de domiciliu

Livrarea paşaportului prin serviciul de curierat rapid al Poştei Române la adresa de domiciliu sau de reşedinţă este o opţiune ce poate fi aleasă în momentul depunerii cererii de eliberare a paşaportului pentru un tarif de 7,97 lei (TVA inclus), se arată într-un comunicat remis de Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj.
În ziua în care Poşta Română va prelua paşaportul emis de Direcţia Generală de Paşapoarte, destinatarul va primi automat un SMS cu numărul documentului de transport (AWB) ce va însoţi plicul cu paşaportul şi va fi informat că livrarea se va efectua prin Prioripost, serviciul de curierat rapid al Poştei Române. În ziua livrării, destinatarul va fi contactat telefonic pentru a i se comunica mai multe detalii.
Dacă în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea SMS-ului de notificare a livrării destinatarului nu este găsit la adresă, paşaportul va fi returnat la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Judeţean din raza de domiciliu/reşedinţă a destinatarului.

Alte articole

Leave a Comment