Pompierii recomandă: fiți responsabili, purtați mască!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Porolissum” al județului Sălaj a desfășurat la finalul  acetei săptămâni o amplă acțiune, în peste 20 de localități din județ, care a avut ca scop avertizarea populației privind nivelul de răspândire și măsurile sanitare ce trebuie respectate pentru împiedicarea infectării cu virusul SARS-COV-2. Este vorba despre: Zalău, Hereclean, Coșeiu, Bocșa, Crișeni, Jibou, Băbeni, Șimelu Silvaniei, Nușfalău, Pericei, Crasna, Carastelec, Cizer, Bănișor, Halmășd, Agrij, Sânmihaiu Almașului, Sălățig, Cehu Silvaniei, Meseșenii de Jos, Treznea, Bobota și Șărmășag.

Potrivit reprezentanților ISU  Sălaj, având în vedere evoluția cazurilor de Covid- 19, pompierii recomandă cetățenilor să aibă un comportament responsabil la nivel individual prin respectarea  următoarelor măsuri de prevenție:  purtarea măștii astfel încât nasul și gura să fie acoperite; igienizarea frecventă a mâinilor după contactul cu mediul extern și evitarea ducerii mâinilor la nas, gură și ochi fără spălare/dezinfectare în prealabil și evitarea locurilor aglomerate și păstrarea distanței de minimum doi metri față de persoanele din jurul nostru. „Fiți responsabili! Purtați mască! Împreună vom reuși să învingem acest virus!”, au transmis reprezentanții ISU Sălaj cetățenilor din județ.

One Thought to “Pompierii recomandă: fiți responsabili, purtați mască!”

  1. Munca cu cartea

    Măsuri importante sunt comunicate prin viu grai, în democrație La fel cum, în socialism, munca cu cartea se realiza și prin strigături.
    – Ce ai lele în chiloți ?
    – Bibliotecă pt toți !

Leave a Comment