Pompierii jibouani, cei mai pricepuţi şi mai rapizi salvatori din judeţ

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj s-au întrecut miercuri, 14 iunie, în cadrul Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă ce a avut loc la sediul unităţii şi la Stadionul Municipal Zalău.
Competiţia a avut ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Astfel, participanţii au trebuit să îşi dovedească abilităţile şi rapiditatea în cadrul unor probe precum scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 m, ştafeta 4×100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.
În concurs s-au încris trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Zalău, Secţiilor de pompieri Şimleu Silvaniei şi Jibou. Cei mai pregătiţi s-au dovedit a fi pompierii jibouani, urmaţi de cei de la Zalău, pe ultima treaptă a podiumului urcând salvatorii şimleuani.
După cum ne-au transmis reprezentanţii ISU „Porolissum”, în urma acestei întreceri au fost selectaţi cei mai buni pompieri ai judeţului, care să ne reprezinte la faza zonală a concursului, ce va avea loc la finele lunii iulie, la Zalău, şi care va reuni echipaje din cinci judeţe din nord-vest.

Alte articole

One Thought to “Pompierii jibouani, cei mai pricepuţi şi mai rapizi salvatori din judeţ”

  1. Pantera

    ,,Vom avea liniste,,rectific ca tehnologia e devina

Leave a Comment