Pompierii, chemaţi să scoată apa din mai multe gospodării

Mai multe gospodării din municipiul Zalău, dar şi din alte localităţi din judeţ, au fost inundate în cursul dimineţii de marţi, 21 mai, din cauza averselor din ultima perioadă. Prin apelul unic de urgenţă 112, pompierii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU ”Porolissum” Sălaj au fost chemaţi, în ajutor, pentru evacuarea apei din: curţi, beciuri şi locuinţe. Potrivit reprezentanţilor ISU, astăzi, şi la ora 06.05, o primă intervenţie în acest sens a avut loc în localitatea Românaşi, unde pompierii de la punctul de lucru Sâmnihaiu Almaşului au intervenit cu o autospecială pentru a scoate apa dintr-un beci şi anexele unei gospodării. Un minut mai târziu, Detaşamentul Zalău a intervenit pentru a scoate apa dintr-un imobil, casă, de pe strada Vânătorilor din municipiu. De asemenea, la ora 06.38 pompierii Secţiei Jibou au intervenit cu autospecială, la o casă situată pe strada Stejarilor din localitate, pentru a scoate. Intervenţiile pompierilor pentru evacuarea apei din locuinţe au continuat în municipiul Zalău pe străzile Romană şi Corneliu Coposu.

Potrivit iSU Sălaj, la ora 9.00,  se află în desfăşurare următoarele intervenţii:  Zalău pe strada Republicii ( o autospecială pentru intervenţie şi comandă  APIC cu motopompă), RAR Sălaj (o autospecială),  Borla pe valea Zalăului (un echipaj pentru monitorizare), Sărmășag valea Zalăului (un  echipaj pentr monitorizare, o autospecială pentru intervenţie şi comandă  APIC cu motopompă),  Șimleu Silvaniei – strada Ghioceilor (un echipaj cu o autospecială), Gârceiu  – un echipaj pentru monitorizare) şi Crasna – monitorizare.

Alte articole

2 Thoughts to “Pompierii, chemaţi să scoată apa din mai multe gospodării”

  1. Anonim

    Cum zice cărciumarul Dragnea, olandezii sînt invidioși pe „gospodăria” din prima poză!

  2. Anonim

    bine ca la popa din ortelec la biserica noua se trece cu barca si nu faceti nimic inca de ieri de la 13 azi ii si mai si

Leave a Comment