Pompierii au găsit cadavrul unui copil în lacul Vârșolț. Ipoteză cutremurătoare

Poliția sălăjeană a fost sesizată prin numărul unic 112, duminică la ora 10.10, de un bărbat din Vîrșolț, cu privire la faptul că, la câțiva metri de mal, pe lacul Vîrșolț, se află trupul neînsuflețit al unui copil. Pompierii și o echipă de polițiști s-au deplasat la fața locului și au scos din apele lacului cadavrul unui băiat. Primele detalii pe care le-au observat anchetatorii fac trimitere la cazul băiatului dispărut, în urmă cu două luni, din Sălaj. „Din primele indicii rezultate din cercetarea la fața locului, a rezultat faptul că hainele aparțin băiatului care a dispărut în urmă cu două luni. Nu s-a stabilit însă, deocamdată, identitatea persoanei. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea identității persoanei, precum și a cauzelor și perioadei în care a survenit decesul”, a spus pentru Magazin Sălăjean, purtătorul de cuvînt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Alte articole

7 Thoughts to “Pompierii au găsit cadavrul unui copil în lacul Vârșolț. Ipoteză cutremurătoare”

 1. Eddmeafom

  Am folosit apă de vârşolţ in care zăcea un cadavru, cu purificarea voastră cu tot. Asta e, e oarecum jenant, condoleanţe însă familiei.

  1. symy

   Macar parintii s-au recuperat copilul…fie-i tarana usoara…trist

  2. Sebastian

   Ești un cretin! Moare un copil ai ce-a mai mare problema a ta e cacsi folosit apa in care a zăcut un trup neînsuflețit. De parca nu au fost sute de mii de Pești morți sau alte viețuitoare, sau alții și-au făcut treburile in apa. Mare e grădina ta Doamne!

 2. Ce e și cu viața asta!

  Dumnezeu să l odihneasca,și pe părinți să i întărească, e greu să găsești cuvinte potrivite,am sperat totuși că e în viața și se va termina cu bine,,,,condoleanțe familiei!!l
  l am cunoscut așa din vedere,locuind în acelaș cartier.

 3. Anonim

  ,,Din primele indicii rezultate, a rezultat faptul,,…Bine măi, nenea Negoiță…

 4. Anonim

  Si ipoteza cutremuratoare care e?

 5. Dfrt

  Dragă sebastian Eu nu am făcut cretin pe nimeni, mai puţin pe tine, am si eu o părere, probabil că cretini sînt cei care te-au educat şi crescut și neamul din care faci parte, făină de mălai.

Leave a Comment