Poliţiştii sălăjeni sunt la datorie de Rusalii

 

În perioada minivacanței, peste 150 de polițiști de la structurile de poliție rutieră și ordine publică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, se vor afla la datorie, prin efective suplimentare față de dispozitivul curent, pentru ca cetăţenii judeţului să-şi poată petrece minivacanţa de Rusalii în siguranţă.

În această perioadă priorităţile poliţiştilor sunt prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat şi creşterea siguranţei rutiere astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de Sărbătoarea Rusaliilor. Pentru prevenirea accidentelor de circulație și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa pe principalele artere de circulaţie din judeţ şi vor utiliza toate aparatele radar aflate în dotare.

Pentru ca fiecare sălăjean, dar și ce ne vor fi oaspeți să se poată bucura în linişte de minivacanţa de Rusalii, fără a deveni victima vreunei infracţiuni, polițiștii sălăjeni vă recomandă să aveţi grijă de bunurile dumneavoastră atunci când vă aflaţi în locuri aglomerate, la piaţă, în magazine, în mijloacele de transport în comun, să nu afişaţi ostentativ bunurile de valoare atunci când vă aflaţi în locuri publice, să nu răspundeţi la provocări și să încercaţi să evitaţi conflictele.

De asemenea, să nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineți sau despre vecini, nici chiar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă! Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţelele de socializare. În trafic, respectaţi regulile de circulaţie pentru a ajunge la destinaţie în siguranţă.

ÎN CAZ DE NEVOIE, APELAŢI CU ÎNCREDERE NUMĂRUL UNIC DE URGENȚĂ 112

Alte articole

One Thought to “Poliţiştii sălăjeni sunt la datorie de Rusalii”

Leave a Comment