Poliţiştii sălăjeni au soluţionat patru cazuri de furt

Poliţiştii Postului de Poliţie Cizer au identificat miercuri, 27 ianuarie, suspectul într-un dosar penal rămas cu autor necunoscut. Este vorba de o femeie de 46 ani, din Bihor, care a pătruns, pe timp de zi, în 13 ianuarie, într-o locuinţă de pe raza comunei, de unde a sustras suma de 1.440 de lei. În aceeaşi zi, poliţiştii Postului de Poliţie Crasna au identificat suspectul unui furt de bicicletă, comis în noaptea de 24 spre 25 decembrie, în persoana lui L.V., din Şimleu Silvaniei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii Postului de Poliţie Gîlgău, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faţă de două persoane din Glod. Acestea au pătruns, prin efracţie, în 20 ianuarie, în jurul orei 13, într-o locuinţă din Bîrsău Mare, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 700 lei.
Tot în cursul zilei de miercuri, poliţişti din cadrul poliţiei municipale au prins imediat după comiterea faptei, doi sălăjeni, în vârstă de 47, respectiv 48 ani, care au sustras de la o societate comercială din Zalău bunuri de aproximativ 700 de dolari.
În toate cazurile, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi urmează a fi restituit păgubiţilor. Potrivit sursei citate, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

One Thought to “Poliţiştii sălăjeni au soluţionat patru cazuri de furt”

  1. Dranda

    Extraordinariuuu…iacata ca si „pulitie fonctioneste”!!!

Leave a Comment