Polițiștii din Someș Odorhei, înjurați și agresați în urma unui scandal

Un conflict iscat între mai multe persoane din Someș Odorhei, săptămâna trecută s-a transformat într-un adevărat „teatru” de luptă între oamenii legii și persoanele implicate. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la ziua de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, să intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal izbucnit între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au reușit să aplaneze conflictul, însă, la scurt timp, o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii în urma intervenției acestora. Potrivit datelor furnizate de reprezentanții IPJ Salaj, Polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri să se legitimeze, dar aceasta a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soțul, care i-a împiedicat pe polițiști să-şi continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată. În acel moment, celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii să înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen. Împotriva polițiștilor au intervenit mai multe persoane. După folosirea în repetate rânduri a recipientului cu substanță iritantă, starea conflictuală a fost aplanată. Cele două persoane implicate în scandal au fost identificate, în persoana unor tineri de 22, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Șomes Odorhei. Față de tânărul de 27 de ani, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

SCANDAL ÎNTRE BORFAȘI ȘI POLIȚIȘTI!Bătaie generală între doi polițiști și mai mulți localnici din Sălaj, în cursul zilei de joi. Scandalul a pornit de la faptul că unii localnici ar fi refuzat să se legitimeze, la cererea agenților. Spiritele s-au aprins rapid, iar de aici și până la un mic război în mijlocul străzii a mai fost doar un pas.

Publicată de Info Trafic 24 pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Alte articole

One Thought to “Polițiștii din Someș Odorhei, înjurați și agresați în urma unui scandal”

  1. Anonim

    Da dupa ce i-o chemat sa aplaneze conflictul dintre 2 prosti si dupa sa se bage peste politisti? Ce tot zbiara si betiva aia? Bine au facut ca le-a dat cu sprayul..

Leave a Comment