Polițiștii au împărțit amenzi pe drumurile din județ

Poliţiştii sălăjeni au continuat activităţile pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii publice, dar şi pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanţelor Militare. Astfel,  în perioada 9-10 mai, au fost aplicate 100 de sancţiuni. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, în perioada precizată, poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie: Sânmihaiu Almaşului, Jibou, Ileanda şi Hida au continuat activităţile pentru siguranţa cetăţenilor, pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanţelor Militare, dar şi pentru a combate ilegalităţile de orice fel. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 100 de sancţiuni contravenţionale, din care 43 la regimul circulaţiei rutiere, o sancţiune la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar diferenţa la alte acte normative. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 55.275 de lei. Potrivit reprezentanților IPJ Sălaj în perioada precizată, poliţiştii au mai constatat cinci infracţiuni, din care o infracţiune a fost regimul circulaţiei rutiere şi patru de natură judiciară. Totodată, au fost reţinute cinci permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare, fiind confiscată şi cantitatea de trei metri cubi masă lemnoasă. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi jandarmi.

Alte articole

6 Thoughts to “Polițiștii au împărțit amenzi pe drumurile din județ”

 1. Unde nu-i cap ...

  Amenzile date pe chestie de covid sunt nule din start, ccr le-a declarat neconstitutionale. E bine de stiut ca in acest weekend e liber, liberalii si-au dat cu stangu-n dreptu si au trimis la parlement prea tarziu legea cu starea de alerta !

 2. Anonim

  Iarasi va laudati cu amenzile impartite de politisti si jandarmi. De ce nu va laudati macar o data cu nr.de masti si manusi impartite oamenilor nevoiasi de autoritatile din judet. Politistii si Jandarmii opresc masinisi impart amenzipentru cei cu masini mai slabute,dar cand vad cate un bolid din categoria de lux se fac ca nu vad.Cine plateste amenzi?cei cu salariul minim pe economie. Rusine guvernul(O)orban!!

 3. Anonim

  Onorată ziaristă, explică-mi și mie ce înseamnă ” iar diferenţa la alte acte normative”!

   1. Ioi

    Știe să facă altceva , miliția ? Să din serioși, e singurul criteriu după care își fac evaluările !
    Că ar fi mult mai greu sa evaluezi activitatea unui polițist după faptele prevenite

 4. Anonim

  Mai ales că ”diferența” era de 64 de amenzi!

Leave a Comment