Poliția sălăjeană are un nou șef. Numire-surpriză la Inspectoratul Județean de Poliție

Comanda Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj este asigurată, începând de marți, 24 decembrie, de un nou inspector – șef. Este vorba despre Marius Mihăilă Florin, ofițer de Poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. „Cu data de 24 decembrie 2019, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Mihăilă Marius Florin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de 3 luni” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române. Dr. Marius Florin Mihailă este angajat al Ministerului de Interne din anul 1999, având specializarea de psiholog expert în detecția comportamentului simulat prin tehnica poligraf, iar din anul 2005 pana în anul 2009 a fost coordonatorul rețelei poligraf din Poliția Română.
Din anul 2010 a ocupat o funcție de psiholog specialist într-o structura specială a Poliției Române.
Și-a dedicat timpul studierii și aplicării în practică a diferitelor metode psihologice pe care le-a descoperit în activitatea profesională. Toate activitățile sale în Poliția Română au evidențiat această pasiune pentru detaliile și subterfugiile psihologice observate și prezentate acurat în mai multe volume, printre care amintim „Interogația investigativă”, „Interogația reflexivă”, „Comportamentul non-verbal. Facilitor sau trădător al comunicării?”  „Manipularea. Naivitate sau cinism?” sau „Factorul psihologic în artele marțiale.” Ofițerul-psiholog Marius Florin Mihăilă s-a ocupat și de expertiza poligraf în celebrul caz Cristian Cioacă – Elodia.

 

Alte articole

16 Thoughts to “Poliția sălăjeană are un nou șef. Numire-surpriză la Inspectoratul Județean de Poliție”

 1. Anonim

  felicitari, in sfarsit, un specialist…. Speram sa faca treaba buna si sa inceapa sa dispara nepotismele si socrismele de prin institutie. Mult succes.
  PS: Puneti cat mai multe stiri bomba de genul acesta ca asteapta si milogii de la Ziarul de salaj. Au postat si ei dupa o jumatate de ora, vazand la voi, ca de obicei. Fiti generosi ! ))))

 2. Anonim

  Sper sa vina cu mașina personală nu cu vreuna de a instituției că la cat de perverși sunt ăștia din cei care s au perindat la conducerea IPJ s ar putea să i facă o petiție anonima și să aibă parte de o cercetare administrativă care sa i pună piedici în viitor

 3. Anonim

  Poate face o verificare psihologica si la Eduard Farcas. Sunt convins ca-i va da cu virgula.

 4. Anonim

  E din Șimleu de loc am zis tot.

  1. Transilvan

   Da, ne-ai zis tot despre tine, multumim!

 5. Anonim

  Hai ca incep carcotasii si angajatii carora li se clatina nepotismele si favoritismele, sa vocifereze. Ei bine, vine un profesionist. La noi n a mai fost nimeni bun de o.asemenea functie. Se pare ca dl ofiter- psiholog e si muncitor, si istet, si profesional – la inaltime. Desigur, asta ii va deranja pe.multi, obisnuiti cu lenea, afacerile proprii sau functii inalte dupa 2 ani de munca in politie. Mult succes, d le inspector sef! Asteptam curatenia si noi, cetatenii, sa traim.intr un judet sigur si linistit! Sa va ajute Dumnezeu.

 6. Johnny Cash

  Nici nu stiti ce belea v-a venit pe cap! Ca politist este zero barat! Este un imbarligator si un „scriitor” priceput! Din cercetat penal a ajuns inspector șef! Este bagat pana in gat in scandalul falsurilor de la Academia de Politie, fiind presedintele Comisiei de Etica al Academiei! Vai si amar de ce-a ajuns Politia Romana!

 7. Anonim

  Nu demult a venit împuternicit adjunct.Pana aici toate bune și frumoase, doar că nu prea știe cu ce se mănâncă munca de poliție, verifica doar dacă sunt aprinse becurile și dacă există pubele de gunoi!!! Dacă și acest domn este la fel atunci mai bine lipsa

 8. Anonim

  Jalnic! Ce competenta manageriala are? Ce studii care sa il recomande pentru acest post? A lucrat ceva in operativ? Va spun eu ca asta sta 3 sau 6 luni si va iesi la pensie..cu pensie de inspector sef. Vai de ea politie!

 9. ION ION

  Poate clarifica abuzurile din primaria Meseseni ale familiei Bercean si ale crucii rosii Salaj unde patroneaza familia Bercean,poate vede si DICOT SI DNA,ce face familia bercean in satul cu renume penal si cu fondurile din Germania si de la primariile PSD-iste si PNL-liste alocate crucii rosii,sustinuti si acum de HOARDA PSEDISTA.

 10. Anonim

  Crucea Rosie Salaj, La Famiglia: fata lui Bercean, ruda cu unul Ungur din Brusturi care se da de la justitie & sotia lui Rolnic, etc.

 11. ION ION

  Mai are si pe fratele sau primarul familiei,care nu rezolva gaurile lasate de tatal lui.Acolo este mafia sateasca ,oare nimeni nu vede ca astia gestioneza tot in comuna ca pe propriile buzunare.De la crucea rosie materialele se vnd in magazinele lui mama.Masinile de la crucea rosie sunt folosite pentru doamna director in excurii dese catre sefii sa-i multumeasca,angajatii sunt pe hartie,ca si brutarie ,iara acel cumnat ese un terchea berchea nu are nici in clin nici in maneca cu justitia ,cred ca a fost un militaj fara calitati.

  1. Anonim

   Acel cumnat, impins de unde subterane, a beneficiat de ORNIS si a cotrobait prin arhivele Justitiei. Prin Zalau, in mod clandestin ,il foloseste DIICOT la filaj.

 12. Anonim

  un alt NUMIT pe functie !
  si ce il recomanda? NIMIC !!
  doar vocea si talentul si hartia cu Balcescu !! suna cunoscut?
  asta a ajuns Politia Romana !! un paravan pentru infractori !! si totul cu sprijinul clasei politice ! PSD=PNL=UDMR=ALDE, etc

 13. Anonim

  PNL la recomandarea lui Bode

 14. Anonim

  Daca vreti specialisti in politie sigur nu veti afla pe nimeni. Toti au fost si sunt crescuti si educati in sistemul comunist…deci fara viziune … doar uitati-va la politiile performante din țările dezvoltate și veți vedea imensa diferența in defavoarea noastra.

Leave a Comment