Poliţia sălăjeană a primit două maşini noi

Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj i-au fost repartizate două autoturisme pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic. Este vorba, potrivit reprezentanţilor instituţiei, de două autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, care au intrat în dotarea poliţiei rutiere. „Autospecialele nou sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier”, au declarat reprezentanţii IPJ Sălaj.
De asemenea, au fost prevăzute şi sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico – acustice pentru autospecialele intrate în dotarea Inspectoratului în cursul anului 2015, care au fost distribuite structurilor de ordine publică. „Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate”, a mai subliniat sursa citată.
Ministerul de Interne a achiziţionat 400 de astfel de maşini, pe care le-a repartizat inspectoratelor judeţene. Autospecialele au motoare economice, pe benzină, de 90 de cai putere, iar nivelul de echipare este Comfortline. Preţul unui autotirism se ridică la aproximativ 13.000 de euro.

Alte articole

6 Thoughts to “Poliţia sălăjeană a primit două maşini noi”

 1. Anonim

  Asa se sustine economia nationala si locurile de munca din aceasta tara, prina achizitionarea din bani publici a unor masini fabricate in alta tara.
  Bravo Guvernului!

 2. Anonim

  WV Polo? La politia rutiera? Hahahaha! Pai de ce nu le-au dat WV Fox ca sunt si mai economice? Sau „bondari” din aia cu motoare in 2 timpi? Taaaare as vrea sa vad un Polo in urmarirea unui Audi sau BMW (si sa-l si prinda…hahahahahahaha).

 3. Anonim

  DEMISIA GHIURCA DACA AI ONOARE!

 4. Anonim

  Ce pocnitori 🙂

 5. DNA

  Domnule inspector sef Ghiurca sunteti obligat sa demisionati urgent.

 6. Da' le pot inmatricula?!

  ???

Leave a Comment