Poliţia sălăjeană are un nou purtător de cuvânt

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj are începând de vineri, 3 aprilie, un nou purtător de cuvânt. Relaţia cu presa va fi asigurată de Maria Cristea, numită în funcţie, prin ordin al inspectorului şef, în cursul săptămânii trecute. Schimbarea a fost anunţată, în cadrul unei întâlniri informale, ce a avut loc, vineri, la sediul Inspectoratului, de către inspectorul şef Iosif Ghiurca. După aproximativ 12 ani, în care a asigurat interfaţa instituţiei şi a gestionat relaţiile cu mass-media, Tincuţa Dumuţa a promovat un concurs pentru ocuparea funcţiei de şef de birou operaţional, în cadrul IPJ Sălaj. De altfel, până în prezent, Maria Cristea era cea care îndeplinea, temporar, atribuţiile de purtător de cuvânt în perioadele de concediu ale titularului funcţiei.

Alte articole

5 Thoughts to “Poliţia sălăjeană are un nou purtător de cuvânt”

 1. […] Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj are începând de vineri, 3 aprilie, un nou purtător de cuvânt. Relaţia cu presa va fi asigurată de Maria Cristea, numită în funcţie, prin ordin al inspectorului şef, în cursul săptămânii trecute. Schimbarea a fost anunţată, în cadrul unei întâlniri informale, ce a avut loc, vineri, la sediul Inspectoratului, de către inspectorul şef Iosif Ghiurca. După aproximativ 12 ani, în care a asigurat interfaţa instituţiei şi a gestionat relaţiile cu mass-media, Tincuţa Dumuţa a promovat un concurs pentru ocuparea funcţiei de şef de birou operaţional, în cadrul IPJ Sălaj. De altfel, până în …read more […]

 2. Yes

  Se bucura toti din presa ca au scapat de tincuta.

 3. Luminita Cordea

  Felicitari ambelor doamne pt.promovare! Succese depline si… la mai mare!

 4. nik

  da….munca multa ….locuri de munca caldute…vor face parte din categoria poliristilor care nu au prins un hot in viata lor…dar salariiii. functiiii.asta e ….pe scurt felicitari………plina politia de acest gen,,,ssi barbati si femei…..

 5. ionut

  Felicitari doamnelor politiste! Cel mai fericit dintre politisti acum o sa fie inspectorul sef, felicitari si lui pentru aceste promovari!

Leave a Comment