Poliţia Română explică de ce a amânat concursul pentru şefia IPJ Sălaj

Oficialii Poliţiei Române au făcut publice motivele pentru care au fost nevoiţi să amâne cu trei săptămâni concursul pentru postul de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
„În seara dinaintea concursului, la unul dintre membrii comisiei au intervenit alte activităţi operative care nu au putut fi amânate. Comisia nu se poate schimba de pe o zi pe alta, întrucât este constituită în urma unui ordin al ministrului Afacerilor Interne. Aşadar, s-a luat decizia amânării concursului pentru o dată la care pot participa toţi membrii comisiei, respectiv 28 noiembrie”, ne-a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Acesta a ţinut să precizeze că deşi concursul a fost reprogramat, perioada de depunere a candidaturilor rămâne închisă. În aceste condiţii, la finele lunii, cei doi aspiranţi la cel mai înalt fotoliu din IPJ Sălaj – Miron Ştirb şi Gabriel Terheş – se vor întoarce la Bucureşti pentru a-şi testa cunoştinţele şi norocul.
Reamintim că „lupta” pentru şefia IPJ Sălaj a fost stabilită pentru ziua de 6 noiembrie, candidaţii aflând abia în seara dinaintea concursului despre modificarea programului.

Alte articole

Leave a Comment